AYAM PERCIK MODERN
Elevate your taste buds with our modern twist on Ayam Percik. This flavorful Malaysian dish features succulent grilled chicken marinated in a tantalizing blend of spices, coconut milk, and aromatic herbs. Experience the perfect balance of sweet, savory, and smoky flavors in this contemporary take on a classic recipe. Try our Ayam Percik Modern and embark on a culinary journey that will leave you craving for more
Ingredients
-
Bawang Merah (dikisar) 500g
-
Serai (dikisar) 500g
-
Bawang Putih (dikisar) 75g
-
Halia (dikisar) 75g
-
MAGGI® Sos Panggang 750g
-
Santan 750g
-
Minyak Masak 300g
-
Air 1000ml
-
Paha Ayam 2500g
Preparation
-
1Panaskan minyak di dalam kuali, tumiskan bahan kisar sehingga wangi.
-
2Masukkan MAGGI® Sos Panggang dan kacau sehingga sebati. Masukkan santan dan air. Renehkan sehingga mendidih dan menjadi sedikit pekat.
-
3Bersihkan ayam dan keringkan. Perap paha ayam dengan kuah percik dan bakar di dalam ketuhar selama 25 minit, bergantung kepada saiz ayam pada suhu 180°C
Components